Select Page

Primii 6 ani din viața copilului. Atelier cu Oana Moraru

Primii 6 ani din viața copilului. Atelier cu Oana Moraru

V-am scris mult, aici, despre prima mea întâlnire cu Oana Moraru. Mi-a plăcut atunci mult cum a vorbit, ce a transmis și am conștientizat cu ajutorul ei importanța educației timpurie și a primilor șase ani din viața copilului. 

Sunt exact în etapa în care pot influența și ajuta dezvoltarea armonioasă a copilului meu, de aceea o urmăresc, la propriu, pe Oana pe toate canalele unde comunică și aflu permanent lucruri interesante despre cum îi ajutăm pe cei mici să crească frumos.

Și cel mai mult mă bucur că o revăd, de data aceasta la un atelier aplicat, cu aceeași temă interesantă – Anii de grație. Despre copiii sub 6 ani. Pe 26 martie, la Hotel Ramada, în București.

Va fi un atelier – pentru părinți și educatori – cu exemple de activități, materiale și strategii pentru cea mai importantă etapă de creștere fizică, intelectuală și emoțională a copiilor noștri!

Așadar, părinți, educatori, manageri de grădiniță, vă recomand cu drag să nu ratați acest atelier. Pentru educatoare și manageri de grădinițe, aceasta va fi o zi pe care să o luați în suflet și în practicile voastre de acasă și din clasă. O zi despre toate lucrurile care contează pentru fundația unui copil. Pentru noi, părinții, este o șansă pentru a începe devreme, inspirat și informat, dezvoltarea conștientă a celui mic.

Detalii despre curs găsiți aici.

Cu ce veți pleca acasă, după curs:

  • 7 scenarii diferite, pentru cele 7 zile ale săptămânii!
  • Informații documentate științific despre cele mai importante pietre de hotar în dezvoltarea preșcolarului;
  • Tehnici de conștientizare a obiectivelor pentru fiecare interval de vârstă care marchează un salt cognitiv, fizic sau emoțional;
  • Strategii, jocuri și activități pentru stimularea inteligențelor, a atitudinii față de învățare și a operațiilor gândirii;
  • Modalități specifice de a coopera cu cel mic, de a regla comportamentele nedorite și a le întări pe cele pozitive;
  • Setul de 7 scenarii zilnice pentru stimularea tuturor ariilor de dezvoltare hotărâtoare pentru succesul școlar de mai târziu;

Suportul de curs conține toate informațiile, grafice și orare posibile ale activităților cu copiii – atât pentru educatoare, cât și pentru părinți. Plecați acasă cu un portofoliu și bibliografie pe termen lung! Ne vedem la curs!

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Magda Popescu- Biclineru  Health blogger și Jurnalist freelancer. Mamă de Horia. Provocările maternității mă binedispun zi de zi și le împărășesc cu voi, aici, pe blog.

NEWSLETTER

Facebook

SUSȚIN

Inline
Inline