Select Page

Cum îi ajutăm pe copii să fie prieteni cu emoțiile? Vino cu mine să aflăm de la Gaspar și Urania

Cum îi ajutăm pe copii să fie prieteni cu emoțiile? Vino cu mine să aflăm de la Gaspar și Urania

De când sunt mamă, cea mai mare provocare a mea este să fac față avalanșei de răbufniri, tantrumuri, frici, faze, capricii emoționale ale micului de 3 ani. Serios! Nu mâncarea, nu alăptatul, nu somnul, nu virozele. Cel mai mult mă consumă susținerea și ajutorul pe care încerc și îmi doresc să i le ofer în acest sens.

Știu că baza unei inteligențe emoționale crescute stă în relația noastră. A mea cu el, a lui cu taică-su, a mea cu taică-su. Că e un lanț cu mai multe verigi, care trebuie construit frumos și solid. Și care îi oferă lui un echilibru, o siguranță și o determinare, valori care, pe termen lung, aduc numai bine în deciziile lui, în comportamentul lui, în răspunsurile lui la orice provocare.

Cum îi împrietenim pe copii cu emoțiile? Răspunsul, la conferința – Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare

Pentru asta mă duc să ascult oameni profesioniști, documentați și sinceri care mă pot ajuta să-l ajut! Duminica viitoare, pe 29 octombrie, Gaspar, Urania și Diana Stănculeanu vor susține o conferință pe această temă sub umbrela – Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare. 

Citește și:
Ce înseamnă bullying și cât de importantă este conștientizarea acestui fenomen?

Este cel mai important eveniment pentru sănătatea relațională a familiei, organizat anul acesta în România. Trei dintre cei mai apreciați experți în psihologie și parenting vor urca pentru prima dată pe aceeași scenă, în scopul de a ne împărtăși informații esențiale pentru starea de bine a copiilor și a părinților lor.

Conferința este parte din programul național #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia, având ca obiectiv promovarea sănătății relaționale, prin cultivarea inteligenței emoționale și interpersonale, manifestată sub toate formele ei.

Detalii despre înscrieri și temele abordate, pe pagina evenimentului sau pe Facebook!

Vino cu mine să învățăm despre emoțiile noastre și ale copiilor noștri

Cu drag te anunț că am o invitație pentru 2 persoane, așa că o cititoare a blogului va merge cu mine la eveniment! Eu abia aștept să te cunosc și să învățăm împreună cum îi împrietenim pe copii cu emoțiile! Lasă-mi un comentariu la articol, un share la postare și un like la pagina de Facebook bebeH și eu voi alege câștigătoarea prin tragere la sorți! Succes!

Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu noutățile de pe blogul de parenting sănătos, dă LIKE paginii de Facebook bebeH.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

4 Comments

 1. Alina

  Buna! Eu imi doresc sa te insotesc la aceasta conferinta! Am 3 copii si sunt in cautarea unei cai de a ajunge mai usor la conectare cu ei! Iti multumesc pt aceasta oportunitate! Te imbratisez. Alina

  Răspuns
 2. Elena

  Buna ❤️
  Si eu vreau sa mergem impreuna

  Răspuns
 3. Crenguta

  Salutare! Imi doresc sa mergem impreuna, sa schimbam ‘păreri’ si sfaturi despre minunatele provocări la care ne supun puii nostri 🙂 te pup

  Răspuns
 4. Loredana

  Imi doresc sa vin la conferinta, cu siguranta am ce invata de la asa oameni minutati.

  Răspuns

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Magda Popescu- Biclineru  Health blogger și Jurnalist freelancer. Mamă de Horia. Provocările maternității mă binedispun zi de zi și le împărășesc cu voi, aici, pe blog.

NEWSLETTER

SUSȚIN