Despre bebe H

”Eu, Magda. El, Horia. Eu, proaspătă mămică de băiat, el, bebeluș adorabil de un an și un pic. Cum te cheamă, pui cu ochi albaștri? H (HAȘ). Și așa i-a rămas numele”.

H este curios, atent, echilibrat, ambițios. Vorbește mult și frumos, chiar dacă încă destul de stâlcit. Își exprimă ușor sentimentele. Este alăptat și purtat. Este respectat și încurajat să experimenteze. Și este foarte iubit. Așa cum ar trebui să fie toți copiii.

De dragul lui a apărut www.bebeH.ro, un blog de parenting sănătos, cu informații utile pentru proaspeții părinți și bunici, cu surse corecte, uneori organizații mondiale sau asociații acreditate, de cele mai multe ori, experți. În sănătate, psihologie, nutriție, educație, parenting.

Ce găsiți pe bebeH.ro?

  • Interviuri și articole pe teme medicale, endorsate de pediatri, neonatologi, psihologi, nutriționiști sau medici specialiști
  • Susținere pentru mișcare și sport
  • Povești despre noi, alegerile noastre și provocările întâmpinate privind alăptarea, diversificarea, somnul, grădinița…
  • Gânduri de mamă
  • Informații bine documentate despre produse noi care ne sunt de mare ajutor odată cu venirea pe lume a copiilor, dar și produse de lifestyle și răsfăț pentru mame
  • Idei de joacă și activități practice, distracție și cultură
  • Amintiri și fotografii din vacanțele noastre child friendly

Susțin alăptarea, diversificarea după șase luni, babywearing-ul, parenting-ul blând, centrat pe copil și nevoile lui. Promovez medicii informați, care cunosc recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și care cred în colaborarea părinte-medic spre binele copilului. Mă implic în campanii cu ajutorul cărora pot sublinia importanța sportului, a alimentației sănătoase și a timpului de calitate petrecut împreună cu copilul.  Merg la conferințe și scriu despre tot ce aflu, aici, pe blog.

Și chiar dacă informația de pe acest blog este filtrată, foarte documentată, validată de un specialist, acuratețea informației împărtășite fiind rezultatul a șase ani de presă medicală, vă încurajez să o treceți prin filtru propriu și să cereți întotdeauna părerea medicului vostru. Suntem diferiți, nu împărtășim întotdeauna aceleași păreri (și asta nu poate să fie decât de bine), de aceea gândurile de pe blog sunt trecute prin filtrul meu, așadar sunt alegerile mele asumate. Pe voi vă aută să fiți informați pentru ca, la rândul vostru, să luați deciziile proprii.

Despre publicitatea pe blog

Prmovez doar produsele pe care le cunosc, care-mi plac și fac recomandări  doar dacă rezonez cu produsul respectiv. Cel mai des mă implic în campanii de sănătate, de viață sănătoasă sau parenting.

Toate articolele sponsorizate se află în categoria ADVERTORIAL.  Ele apar pe blog marcate cu (P).

Dacă vreți să discutăm despre posibile colaborări mă găsiți la rubrica de contact sau pe mail la magda [at] bebeH.ro