Select Page

Eveniment. Modern Dad’s Challenges – Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?

Eveniment. Modern Dad’s Challenges – Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?

Seria de evenimente dedicate taților, Modern Dad’s Challenges, a ajuns la cea de-a 10 ediție. Tema principală – “Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?

Pe 10 octombrie, de la 18:30, la Hotel Internațional, tații sunt așteptați cu răspunsuri interesante la cele mai întâlnite întrebări legate de sănătatea copiilor.

Cum întărim imunitatea copilului? Ce regim alimentar alegem pentru cel mic în această perioadă? Ce ar trebui să știm despre somnul copilului? Când începem educația sexuala a copilului? Cum facem față la întrebările copilului despre corpul lui?

Sunt alături de tați dr. Valeria Herdea, Medic Primar Medicină de Familie, Mona Ciurezu, psiholog și șpecialist în somnul copilului și adultului și Diana Stănculeanu, psihoterapeut specilizat în sănătatea emoțională a copiilor și adolescenților. Ediția cu numărul 10 a Modern Dad’s Challenges va fi moderată de Alex Zamfir, Blogger & Realizator Radio.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este dedicat exclusiv taților și viitorior tați. Participarea este gratuită, dar necesită completarea formularului de înregistrare.

 

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Magda Popescu- Biclineru  Health blogger și Jurnalist freelancer. Mamă de Horia. Provocările maternității mă binedispun zi de zi și le împărășesc cu voi, aici, pe blog.

NEWSLETTER

SUSȚIN