Select Page

Cele mai cool haine pentru copii cu motive de Crăciun

Cele mai cool haine pentru copii cu motive de Crăciun

Nu pot să nu recunosc că în ultima perioadă sunt mai preocupată de garderoba lui Horia decât de a mea sau de-a lui taică-su. Dar tot eu mă consolez și zic că nici nu am cum altfel, ținând cont că în ziua de azi copiii sunt foarte cool și moderni. Își aleg singuri ținutele, și aici nu mă refer doar la fete, iar părinții sunt din ce în ce mai receptivi la tendințele vestimentare de pe piață. Și pentru că vin sărbătorile, prilej de cadouri, poze, întâlniri cu prietenii, petreceri, am ales ca inspirație câteva haine cool cu motive de Crăciun. Ho-Ho-Ho!

Hanorac, pantaloni și căciulă de la Funky Kids. Sunt cool, foarte comode și în ton cu anotimpul și sărbătorile.

(sursa foto: funkykids.ro)

Bluze de sărbătoare, de la Antante. Sunt pictate sau cusute manual, cu multă bucurie și pricepere. Culorile sunt senzaționale și modelele pe măsura puștilor cool.

(sursa foto: Antante)

Pantaloni moderni, practici și foarte cool și o căciulă asortată, toate handmade de la Meg Wi Baby. (sursa foto: Meg Wi, Gabriel Nedelcu)

Pulovere, dresuri și rochițe cu reni și pinguini, de la Next.

(sursa foto: Next)

Outfit de sărbătoare, haine pentru copii cu motive de Crăciun de la H&M

(sursă foto: hm.com)

Haine călduroase din lână merinos de la Pufu Shop.

Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu noutățile de pe blogul de parenting sănătos, dă LIKE paginii de Facebook bebeH sau abonează-te la Newsletter.

 

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Magda Popescu- Biclineru 
Health blogger și Jurnalist freelancer. Mamă de Horia. Provocările maternității mă binedispun zi de zi și le împărășesc cu voi, aici, pe blog.

În vacanță

NEWSLETTER

Facebook

Recomand

Inline
Inline